Salveaza jocul zuma revenge Save as homepage
Pentru a rula jocul Zuma Revenge din acest website este necesar ca browser-ul dvs. sa aiba instalat plug-inul Flash Player. Aveti 2 solutiidownload  gratuit de pe site-ul oficial macromedia,sau pentru a instala Adobe Flash Player mai rapid CLICK AICI!
Stiati ca...? In a doua jumatate a anilor 1980 un calculator IBM nu era considerat suta la suta compatibil decat daca putea rula Simulatorul de Zbor al lui Microsoft. ...mai mult
Zuma Revenge este un joc creat de compania PopCup. Jocul Zuma Revenge este disponibil in format executabil, dar si in format flash ce permite rularea direct din paginile web.
Cum se joaca Zuma Revenge?
Jocul Zuma se joaca mouse-ul :) - tastatura nu este necesara  pentru a rula jocul, decat daca vrei sa-l pui pe pauza. In cazul acesta apesti tasta "P".
Pentru a trece nivelele din Zuma Revenge cu succes este necesar lovesti bilele de aceasi culoare cu bila din gura monstrului. Cu cat sirul bilelor colorate este mai mare cu bile consecutive de aceasi culoare cu atat punctele primite sunt mai multe in momentul lansarii bilei de aceasi culoare.
bubbles
Joaca Bubbles Online!
Pune jocul Zuma Revenge in site-ul sau in blog-ul tau!!!
Copiaza scriptul de mai jos si pune-l oriunde crezi ca se incadreaza in site-ul sau blogul tau.
Rezultatul: vei avea propriul joc Zuma Revenge online exact ca pe gxp.ro

Spune-le pe Facebook unde esti :)